HOME SWEET HOME ♥

5. joulukuuta 2013

IMG_73342 Täällä sitä nyt ollaan, ensimmäistä yötä omassa kämpässä:-) Tässä tuli vähän yhtäsuntoista häslinkiä ja sen takia tää varsinainen muuttaminen veny vajaalla viikolla. Oli tää kuitenkin odottamisen arvoista mikäs sen parempaa kuin romanttinen illallinen tonnikalan ja makaronin kera, paistinpannut summuut härpäkkeet kun odottaa omistajaansa vielä joko kaupan hyllyllä tai joulupukin kuormassa. Olkkarikin kumisee tyhjyyttään, vaikka mummon antamat retroverhot tuo sinnekin vähän kodikkuutta. Hiljaa kuitenkin hyvä tulee ja juuri sen takia mitään laajamittaista asuntopostausta on turha odotella vielä kuukausiin :-D

Tunnin päästä vaihtuu vuorokausi ja huomenna vietetäänkin sekä mun että blogin syntymäpäivää. Vuosi on menny hirmusen nopsasti ja blogin facebook-sivulle (ja Jamille) päivittelinkin, miten oon tän viikon ollut enempi innoissani huomisesta vapaapäivästä, kuin omasta vanhenemisesta!
  Nyt kuitenkin sukellan Jamin kainaloon puhtosten, upouusien lakanoiden väliin ja pistetään Frendit pyörimään. Ihanaa viikonloppua kaikille :-)

10 kommenttia

 1. Oivoi kun aika menee nopeesti, must tuntuu et mä muistan niin elävästi sen postauksen kun täytit 18! :-D Joka tapauksessa hyvää syntymäpäivää sekä sulle että ihanalle blogille♥

  http://essi-bltn.blogspot.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sanos muuta, itelläkin semmonen mielikuva kun ois täyttäny 18 vasta viime viikolla :-D Kiitos hirmusesti Essi ♥

   Poista
 2. Paljon onnee uuteen kotii! Muutin iteki vasta vähä aikaa sit ni on kyllä melkosen tuoreessa muistissa mm. toi tyhjyyttä kumiseva olkkari :---D ja keittiön kohdalla oikeestaan toi pitää paikkaansa edelleenki, mut pikkuhiljaa, pikkuhiljaa... Alkaa vähä tuntuu kyl siltä, et tää sisustaminen on sellanen ikuisuusprojekti, jota ei saa ihan valmiiks koskaan :-D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :-) Ja joo, ihan oikeessa oot! Mullakin koko ajan putkahtelee mieleen asioita mitkä pitäis hommata, vaikka ne oleellisemmatkin asiat sohvista lipastoihin vielä puuttuu :-D Ja sit kun mieli muuttuu koko ajan..
   Tänään kävin kiusaamassa itteäni yhen 24/7 huoltsikan Paperikuussa ja siellä oli niin kauheen paljon kaikkia kivoja pieniä sisustusjuttuja et ois tehnyt mieli ottaa kaikki mukaan!

   Poista
 3. Miltä tuntuu kun ei oo enää koiria :c

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onhan se kummallista kun ei oo koko ajan joku jaloissa pyörimässä, mutta onneks meille kotikotiin on tästä vaan muutama hassu kilometriä, niin pääsen niitä moikkaamaan melkein koska tahansa :-) Ja tietty saan kummatkin aina välillä tänne meille "lomailemaan"!

   Poista
 4. Onnea uuteen kotiin ja tietysti sullekin haha! :)

  VastaaPoista


Pidetään meininki asiallisena ja rentona. Eri mieltä saa olla, mutta nokkavaksi ei tarvitse heittäytyä!
Kuviani saat toki käyttää, kunhan pyydät ensin luvan allekirjoittaneelta.

Featured posts

Copyright © And then she grew up
Design by Fearne