GINGERBREADS

21. joulukuuta 2013

piprui
Leivottiin Jamin kanssa pipareita! Tai siis, mä leivoin Jami koristeli muutaman yksilön ja varmasti tulee auttamaan näiden syömisessä. Mummo pisti mulle tänään matkaan köntin sen itetekemää taikinaa ja toi oli jollain tavalla kuulemma erilaista kuin normaali piprutaikina. Noh, en valita, hyviä noista tuli joka tapauksessa, ehkä jopa parempia kuin mitä perinteiset piparkakut on!
  Tänään ollaan muutenkin tehty vähän joulua tänne meille kotiin. Vaikka olohuoneessa valtaa pitää Jamin tietokonepöytä ja läjä puolityhjiä muuttolaatikoita, saatiin me sinne mukavaa fiilistä joulukuusen merkeissä. Kuusen ja pipareiden lisäks oon ripustellut jouluvaloja vähän sinne tänne, mummolta tuli meille myös valkoinen amaryllis. En millään malttais odottaa sen kukkimista! Meillä oli jo joulutähti, jonka toinen mummo meille toi, mutta se kuihtui kasaan kun Jami piti vielä majaa tietokoneineen meidän keittiönpöydässä eikä siinä tietenkään tilaa millekään rehuille ollut (note to self: kukat ei pysy hengissä hämärällä tiskipöydällä) :-D

Jamista puheen ollen, oltaisiin yhdessä väsäämässä semmosta pienimuotoista faktapostausta. Faktat olis siis tosiaan musta, mutta Jamin kertomina ja mun kirjoittamina. Siihen tulis semmosia juttuja, joita en ite ehkä oo itessäni huomannu tai joita ehkä jopa vähän häpeän. Mä kovasti yritin saada Jamia kirjoittamaan kun se on kuitenkin livenä semmonen sanaseppo, mutta kun ei se raukkaparkka oo nimeään kummempaa kirjoittanut sitten yläasteen (jos silloinkaan, mikä pahapylly!!), niin eihän sitä nyt voi pakottaa. Miltäs tämmönen kuulostais? :-)

10 kommenttia

 1. se fakta-postaus kuulostais ihan tosi hyvältä! :---)

  VastaaPoista
 2. oiiii jee todellakin tollanen postaus !! ja niin se kyllä on että ite tehty piparitaikina on parempaa kun kaupan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ite en oo varmaan koskaan ees kaupan taikinasta tehtyjä pipareita syönyt, mutta uskon kyllä ettei se voi olla yhtähyvää kuin itse tehty :-D

   Poista
 3. oijoi missä sormus! mutta ompas kyllä aivan ihania nuo koristellut piparit ♥ ja kuulostaa hyvältä tuo postaus!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eihän me niitä nyt koko ajan pidetä, etenkään kotona löhötessä ja/tai käsillä jotain sotkusempaa tehdessä :-D Jami esimerkiks ottaa sormuksen ja kellon pois kädestään ennen suihkuun ja nukkumaan menoa :-)

   Kiitoksia, postausta siis luvassa mitä todennäköisimmin jossain vaiheessa ensi viikkoa :-)

   Poista
 4. Joo tehkää tollanen postaus!

  VastaaPoista
 5. Hyvä idea toi faktapostaus :D can't wait!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Koitetaan pistää tuumasta toimeen mahdollisimman pian :-D

   Poista

Featured posts

Copyright © And then she grew up
Design by Fearne