I'm getting really tired of your shit, spring.

18. huhtikuuta 2013

daily Lymyyn sisällä piilossa sateelta ja harmaalta ilmalta.
Kun sain Bonesin päätökseen (7. tuotantokautta etsiessä), alotin katselemaan Pushing Daisies -nimistä sarjaa. Hurahdin tähän joskus yläasteella ja mitä nyt taas parin ekan jakson perusteella voin sanoa, en ihmettele silloista hurahdusta yhtään!
Sluibailen kolmatta päivää ilman minkään sortin ehostusta, hiukset sotkussa ja likasessa hupparissa. Yupyup, ei se oo bloggaajankaan elämä yhtä kultaa ja kimallusta! Suurin saavutus tällä viikolla on tiistainen ja eilinen vierailu mummolassa, jossa sielläkin vaan röhnötin sohvalla katsoen Emmerdalea.
Muffinssit maistuu, etenkin maidon kanssa!

Joo, tässä on pientä inspiraation puutetta havaittavissa, joten yritin tehdä postauksen kunnon MPDL-stailiin: ei mitään tärkeää. Alotin eilen lukemaan myös Laurean tietojenkäsittelyn pääsykokeisiin, materiaali vaan kun on ko. oppilaitoksen nettisivuila pdf-muodossa, tulee helposti hairahdettua netin ihmeelliseen maailmaan! Ihan mielenkiintoselta toi matsku tosin vaikuttaa, odotin jotain paljon kuivempaa.
Oon myös alottanut pakkaamaan, mikä on ehkä vähän huono juttu. Mä kun en vaan osaa tehdä sitä oikeaan aikaan; liian ajoissa (niinkuin nyt) pakatessa tulee matkalaukku räjäytettyä vielä useaan otteeseen ennen lähtöä kun taas vikana iltana pakatessa tulee huomattua vähän sen sun tän olevan vielä pyykkinarulla litimärkänä. Nyt kuitenkin tajusin ottaa kokemuksista vaarin ja lätkäsin matkalaukun pohjalle vaan sellaset kamat joita en ihan varmasti tarvii ennen reissua. Jellonapuvulla ja laskettelulaseilla varustettu kapsäkki tosin on vielä kaukana valmiista!
Toivottavasti kaikilla on ollut mukava viikko ja tulee myös mukava viikonloppu. Musta toi harmaa, sateinen ilma imee kaikki mehut ja sen takia muistutan lähinnä suohirviötä kuin ikästäni tyttöä. Sitä sanotaan, että kevät on rakkauden aikaa. Joo ehkä jossain Japanissa kun kirsikankukat loistaa ja muuta mahtavaa, mutta miten kukaan Suomessa repii kevään mittaan sulavan lumen alta paljastuvista koirankakkakasoista yhtään mitään kaunista?

17 kommenttia

 1. Tämmöset turhat postaukset on ihania! ♥

  VastaaPoista
 2. Pushing Daisies <3 Ihana ihana sarja!

  VastaaPoista
 3. pushing daisies,ei luoja kuinka kaipaan sitä sarjaa , pakko alkaa kattoo taas !

  VastaaPoista
 4. mistä sivulta katot pushing daisiesia?

  VastaaPoista
 5. harmi kun sun blogista on nykyään tullut niin negatiivinen, ei kiinnosta lukea enää niin paljon kuin joskus :-(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jos tietäsit mitä mun elämässä blogin ulkopuolella tapahtuu tällä hetkellä, et sanois noin. Ikävä kuulla, mutta mä en tahdo leikkiä pirteetä ja ilosta jos en sitä ole.

   Poista
 6. Aivan upee blogi sulla! :) Jään kyllä ehdottomasti seurailemaan myös jatkossa! :) Vaikutat hyvin paljon saman henkiseltä ihmiseltä, ja se tekee tästä just tosi mukavaa luettevaa! :D

  Kurkkaisithan myös? =)

  http://hennankengissa.blogspot.fi/

  VastaaPoista


Pidetään meininki asiallisena ja rentona. Eri mieltä saa olla, mutta nokkavaksi ei tarvitse heittäytyä!
Kuviani saat toki käyttää, kunhan pyydät ensin luvan allekirjoittaneelta.

Featured posts

Copyright © And then she grew up
Design by Fearne