ANSWERS II

5. huhtikuuta 2013

ask3 Onko sulla jokin sellanen asia, josta oot haaveillu ihan pikkutytöstä lähtien?
Lottovoitto, mutta eiköhän me kaikki olla siitä joskus haaveiltu. Pikkutyttönä mulla oli kova hinku päästä kuuluisaksi ja yritin toteuttaa unelmaa harjottamalla millon laulajan milloin vaatesuunnittelijan skillssejä. Nyt kun on kasvanut vähän aikuisemmaksi, ei mun unelmissa oo muuta kuin se iänikuinen klisee perheestä, omakotitalosta, kesämökistä ja kultasestanoutajasta :-D

Mikä on sun ikuisuusunelmasi?
Tällä hetkellä haaveilen vaan tosta naurettavan kliseisestä perheunelmasta omakotitaloineen, kesämökkeineen ja kultasinenoutajineen mutta mitään suuremman mittakaavan tai pitempään vaikuttanutta unelmaa mulla ei ole.

Mitä mieltä olet eläimillä testatusta kosmetiikasta?
Surullista, mutta niin on moni muukin asia.

Mitä mieltä olet turkistarhauksesta?
En sano siitä juuta enkä jaata niin kauan kun syön (tehotuotettua) lihaa. En kuitenkaan eläinrakkaana ihmisenä sitä puolla millään tavoin.

Voisitko koskaan kuvitella olevasi kasvissyöjä?
En voisi. Just pari päivää sitten äiti otti ruokapöydässä puheeks, että hän vois ruveta kasvissyöjäks. Iskä totes siihen että kerran me täällä vaan eletään, eikä hän ainakaan halua sitä yhtä kertaa pistää pupunruoan puputtamiseen kun hän saa lihasta enemmän nautintoa. Oon aikalailla samalla kannalla, vaikka itse tosin tykkään todella paljon myös kasviksista ja hedelmistä. Rakastan ruokaa ja ruoanlaittoa ja kummastakin nauttiminen saattais pienentyä lihan poisjättämisen myötä.

Haluaisitko lähtee afrikkaan auttamaan lapsia pelkällä ruokapalkalla?
Voisi olla mielenkiintoinen kokemus!

Kumpi tulee ensin kinkku vai juusto?
En tykkää juustosta leivän päällä mutta kai se sitten tulis ensin!

Kummalta puolelta näkkäri voidellaan?
Sileältä, se opetettiin jo tarhassa :-D

Joku työ mitä et tekisi mistään hinnasta?
Vanhusten hoito olis mulle tosi vaikea työ, olisin koko ajan ihan tippa linssissä ja henkisesti ihan rikki, jos pitäis seurata ihmiselämän hiipumista ja hiljattaista sammumista.

Ootko ollut koskaan itsetuhoinen?
Psyykkisesti vain, en oo koskaan mitään fyysistä kipua itselleni kuitenkaan aiheuttanut.

Asioita, joita haluaisit tehdä elämäsi aikana?
Mennä naimisiin, perustaa perheen ja käydä kaikilla mantereilla (Etelämannerta lukuunottamatta)!

Jos sinulla olisi päivä elinaikaa, mitä tekisit?
Menisin varmaan vaan niin paniikkiin etten lopulta sais mitään tehtyä!

Tuntuuko susta koskaan siltä että kukaan ei kuuntele sua?
Aika usein, mun kaikki kaverit ja jopa Jami on vähän päälle puhuvaa sorttia, enkä mä jaksa alottaa samaa lausetta kuin max 3 kertaa :-D Viimesellä kerralla yleensä raivostun ja huudan että voitteko nyt kuunnella, kiitos.

Onko sulla nyt/ollut päiväkirjaa, jonne oikeesti kirjotat syvällisiä ja jos joku näkisi sen, susta tuntuisi että maailma romahtaa?
Kirjotin päiväkirjaa viimeks 12-vuotiaana ja löysin sen pari viikkoa sitten siivotessani mun huonetta. Jami oli tässä myös ja mä sit möläytin et kappas mun vanha päiväkirja. Jami tietenkin halus lukea sitä, mutta lukko on ja tulee visusti olemaan lukossa. Jopa Jamilta :-D
Ei siihen maailma nyt kaatuis mutta oon kirjotellut niin noloja juttuja silloin, etten haluu kenenkään saavan tietoon sitä puolta musta.

Millanen olis sun täydellinen päivä?

Mä en osaa kuvailla täydellistä päivää. Joillekin ne ois jotain yksityiskonelentoja Los Angelesiin ja tapaamisia julkkisten kanssa, shoppailua hirmuisoissa kauppakeskuksissa ja muuta, syömistä 5 tähden ravintoloissa. Ite oon tyytyväinen kun on vapaapäivä, pääsen aikasin ylös sängystä ja keittiön pöydässä odottaa täyttävä ja maittava aamupala. Sen jälkeen voin hengailla kotona ilman huolenhäivää, ottaa pitkän kuuman suihkun ja valmistautua ilman kiirettä. Sen jälkeen suuntaisin kaupungille shoppailemaan, todennäköisesti yksin tai korkeintaan yhden kaverin kanssa ja kävisin kahvilla jossain.
Kaupungilta suuntaisin kotiin, höntsäisin taas hetken ja rauhottuisin, pukeutuisin mun uusiin vaatteisiin ja lähtisin parhaiden kavereiden kanssa bilettämään. Bileistä/baarista suunnattais Jamin kanssa taksilla kotiin ja nukuttais pitkälle seuraavaan aamuun, eikä krapulaa näkyis mailla halmeilla.

Kun pitää tavotteet tällä tavalla matalina, niin kokee täydellisiä päiviä useampia kertoja vuodessa :-)

Ootko tyytyväinen elämääsi?
En kaikinpuolin, mutta suurinpiirtein kyllä kun mulla kuitenkin on katto pään päällä ja terveys reilassa. Huonomminkin voisi mennä.

Mikä olisi pahinta mitä voisi tapahtua? Entä parasta?
Pahoja juttuja on monia ja niitä voi tapahtua mimmosissa mittakaavoissa tahansa, mutta mun elämässä pahin juttu ois varmaan totaalinen yksinjääminen ja syrjäytyminen. Pää hajoais.
Parasta ois tällä hetkellä, jos perhepiirissä tapahtuis yhtäkkinen ympärikäännös kaikessa, saisin mieluisen opiskelupaikan ja/tai työpaikan sekä asunnon kesän aikana!

Mitä et voi sietää toisessa ihmisessä? Mitä arvostat?
Arvostan aitoutta ja sitä ettei ota liian tosissaan kaikkea mitä joku sanoo. Sietämättömyyden rajoja havitteleekin sit ne tosikot, jotka pitää mua julmana ihmisenä, koska nauran julmille vauvavitseille. Myös yksinkertasesti tyhmät ja minäminäminä -tyypit ottaa päähän toisinaan.

Joku (pieni) asia, josta vaan tulee niin onnelliseksi? :)
Mukavat perjantai-iltapäivät kun tulee (tulin) koulusta kotiin, äiti ja iskä on käynyt kaupassa ostamassa jääkaapin täyteen hyvää ruokaa ja kotona on rauha maassa:-)

Mitä asioita haluaisit muuttaa luonteessasi?

Oon pitkään halunnut ottaa asiat vähän rennommin, oon aina ollut semmonen hätähousu. Seurustelun myötä oon siinä onneks myös petrannut itteeni, miesten seura tekee ihmeitä.

Millasena näät ittes kymmenen vuoden päästä?
Varmaan ihan tavallisena naisena, luultavasti (toivon mukaan) oon niihin aikoihin jo asettunut aloilleni ja perustanut perheen! :-)

Kerro joku hyvä vitsi!
Mulla on niin surkee ja ennen kaikkee musta huumorintaju, etten haluu kertoo teille mun mielestä hyviä vitsejä :-D Vähän mua vihattais blogimaailmassa sen jälkeen!

Nää oli sitten niitä ihan kaikkein syvällisimpiä ..
Ootko paavo pesusieni vani? :)
En oo koskaan kuullut Paavo Pesusienen liittyvän millään tavalla Chevrolet Vaniin

Ootko juonu kaakaota kermalla? (musta on hyvää se)
Aina lorautan tölkillisen ruokakermaa kaakaooni

Tykkäätkö pavuista?
Tomaattikastikkeessa

Tykkäätkö kavereista?
En, vihaan niitä kaikkia.

Mitä haluat tehä huomenna? xD
Matkustaa maailman ympäri mutta ainahan sitä haluta saa..

Mikä on sun unelma-ammatti, esim. ahtaaja?
Kuninkaallinen pyllynpyyhkijä

Osaatko autoilla? autolla siis :D
Autoilen mieluummin polkupyörällä

Ootko ottanu ikinä kakoseen? :)
Minne?


ask4
Bloggaamisen hyvät ja huonot puolet?
Hyviksi puoliksi luettelisin ehdottomasti piristävän palautteen ja luomisen ilon, huonona puolena nään sen inspiraationpuutteen minkä bloggailu välillä aiheuttaa.
Myös pikkuriikkisiin asioihin tarttuvat ja niistä kärkkääseen sävyyn nillittävät, erityisesti mua koskaan henkilökohtasesti tavanneet ihmiset, on yks suurimmista vioista, joita blogimaailmasta löytyy.

Koska aloitit bloggaamisen?
3 vuotta sitten.

Onko sua koskaan kaduttanu blogin perustaminen?
Kysytki vielä! Joskus oikeesti tulee hakattua päätä seinään tän touhun kanssa, mutkun joku on koukuttavaa niin se on koukuttavaa.

Ostitko itse ensimmäisen järjelmäkamerasi ja onko tuo Canon 550D se?
Canon EOS 550D oli synttäri+joululahja vanhemmilta vuonna 2011. Sitä ennen mulla oli Canon EOS 450D jonka sain kun mun pokkari hajosi. Nykyisin toi 450D on mun pikkuveljen ja muun perheen käytössä.

Minkä objektiivin haluaisit?
Canon EF 15mm f/2.8 fisun mutta haluamiseks se taitaa jäädäkin, kun sitä ei enää markkinoilla ole. Pitää joku muu fisu keksiä! :-D Toinen olis sitten 50mm f/1.4.

Mistä sait idean bloggaamiseen?
Se oli semmonen keskellä yötä päähän pälkähtänyt idea :-D

Oisitko ikinä uskonu saavas näin paljon lukijoita ?
En tosiaan, etenkään tälle uudelle blogille :-D

Oletko ajatellut bloggaavasi pitkään?
En tiedä vielä, joskus tekis mieli lopettaa tää kun seinään mutta silti tekee aina mieli palata bloggeriin uudestaan ja uudestaan.

Voisitko kuvitella tapaavasi lukijoitasi ja että teistä tulisi kavereista esim.?
Pariin lukijaan olenkin tutustunut facebookin kautta ja näin, että ei se mahdotonta oo, mutta mieluummin tutustun ihmisiin jotain muuta kautta :-)

Mitä mieltä oot esim. 10 tai 12-vuotiaiden bloggaamisesta?
En oo törmänny tämmösiin niin en osaa sanoa :-D Mut jos tuon ikäsiä bloggaajia oikeasti on, niin semmosta höykytystä tää välillä osaa olla, et toivoisin heidän jättävän blogihommat hautumaan ainakin pariks vuodeks vielä.

Lempibloggaaja?
Ei mulla oo mitään lempibloggaajaa, koska en oikeasti tunne niin montaa bloggaajaa valitakseni lempparin.

Mitkä ovat suosikkiblogejasi? :)
Kiian, Marian, Lilyn, Krissyn, Hennan, Auroran sekä Jatan ja Jennan blogit nyt ainakin :-)

PS katellaan noita normipostauksia ja kaikkea muutakin vähän myöhemmin, koitan saada nyt blogin ulkopuolisen elämäni back on track! Kolmososa näistä on vielä tulossa ajastettuna :-)

10 kommenttia

 1. Varmaa vähä tyhmä kysymys, mut noissa objektiiveissa on toi f/joku luku, nii mitä ne luvut kertoo? :)
  Kiitos jos vastaat :) UPEA BLOGI, UPEA SINÄ <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. http://fi.wikipedia.org/wiki/Aukkosuhde

   Eli noissa objektiivien merkinnöissä se meinaa sitä objektiivin aukkoa, minkä kokonen se suurimmillaan on. Vaikuttaa kuvan valosuuteen ja syväterävyyteen (mitä pienempi f-luku, sitä suurempi aukko, valosampi kuva ja pienempi syväterävyysalue).

   Kiitos :-)

   Poista
 2. kirjotat niin kivasti, että näitä oli tosi mukava lukea! :)

  VastaaPoista
 3. Meinasin tukehtua iltapalaani lukiessani noita "kaikista syvällisimpiä"... Piristi päivääni kummasti :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :-D Täällä havaittavissa sama efekti, kun luin noita itse kysymyksiä ensimmäisen kerran!

   Poista
 4. Ei liity tähän postaukseen, mut ajattelin sun innottamana värkätä huomenna sitä marmoroituu browniee :P Onko sulla antaa jotain vinkkejä mitä kannattaa ottaa huomioon tms, jota ei reseptistä löydy? Haluaisin nimittäin onnistua, sun kuvat näytti niin upeilta haha :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei siinä paljoo muuta ku et siin viimesen 10min aikana ku se on uunissa, kannattaa vähä välii tökkii sitä jollai hammastikulla. Se meinaan kypsyy siin lopussa, ainaki meijän uunissa, tosi nopeesti! Suosittelen myös matalempaa vuokaa sille, syvässä vuoassa paistaminen kestää melkei tunnin :-D

   Se on ihan helppo tehä, ei tarvii ees olla niin pilkuntarkka :-) Ite oon esimerkiks jättäny nyt pari kertaa vaniljasokerin pois kokonaa mut se on silti ollu tosi hyvää!

   Poista
 5. heiii mistä oot saamuutennu tohon banneriin ton linnun ? muistaakseni joskus linkkasit sen johonki postauksee mut en muista mihin nii voisitko linkkaa sen sivun ? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sivun alalaidasta löytyy suora linkki!

   Poista


Pidetään meininki asiallisena ja rentona. Eri mieltä saa olla, mutta nokkavaksi ei tarvitse heittäytyä!
Kuviani saat toki käyttää, kunhan pyydät ensin luvan allekirjoittaneelta.

Featured posts

Copyright © And then she grew up
Design by Fearne