08:40PM

16. huhtikuuta 2013

NimetönTosiaan, mä en oo pukeutunut moneen vappuun (9. luokalla kai viimeksi, olin poika, tosi omaperästä kun näytin pojalta jo valmiiksi) joten päätin tänä vuonna pukeutua. Ja ihan kunnolla :-D Levin reissu kuitenkin ajottautuu sopivasti vappuun ja pojat olivat sitten keksineet, että eläinpuvut on se meijän juttu. Pistäsin tietysti kuvaa koko poppoosta, löytyy krokotiili, sonni, tiikeri, pingviini ja koko pakkaa sekottava joulupukkikin, mutta säästetään ne helmiotokset sieltä reissun päältä postattaviksi. Vähän kauhulla odottelen, että mimmonen kaaos me siellä napapiirin tuntumassa aikaseks saadaankaan :-D

Tän jellonapuvun Jami tilas Punanaamiosta ja voisko kyseisen puljun toimintaan olla enempää tyytyväinen! Jami pisti tilauksen vetämään sunnuntai-iltana ja tänään (tiistaina) tulikin sitten tekstiviesti noudettavissa olevasta paketista. Ainoa mikä tuotti hankaluuksia oli sokkona oikean koon keksiminen, mutta kerrankin oli onni myötä :-) Ja okei, kyllä me hetki saatiin sompailla Matkahuollossakin, kun ei koskaan ennen oltu sieltä paketteja noudettu.

Meikä loikkaa nyt punkan puolelle, pitkä päivä takana. Onko teillä jo suunnitelmia vapun asukoodista ja muustakin meiningistä vai onko kaikki vielä ihan avoinna? Toivottavasti jokaiselle luvassa on mukava juhlapäivä kaikinpuolin ja jos joku sattuu tuolla Kittilän suunnilla samoihin aikoihin samoilemaan ja mut sieltä bongaa, niin saa tulla vetäseen hännästä! :-)

14 kommenttia

 1. Melko perusnäky Levin maisemissahan tuo tulee olemaan. :-D Vielä ku vedätte Harlem Shaken ni perfecto!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu tiedän kun tänään kattelin vähän videoita viime vuoden Levin Mega Vapusta :-D Mutta ei se mitään, kivempihan se vaan on kun on paljon lössiä mukana tuolla tavalla!

   Ja saas nähdä kuinka käy Harlem Shaken kanssa, nää miehet kun inttää et se on niin vanha juttu jo mutta ootappa kun promillet niillä nousee.. Siitä tulee hyvin nopsaan paras idea ikinä!

   Poista
 2. Vapun vaatekoodi on mun ihana mäkkärin työasu ! Eli yövuoroo mäkissä joka on tunnetusti paras paikka ja tapa viettää vappua !!! Onneks ees säästän ja tienaan rahaa xd mut pidä megahauskaa tulee varmasti upee reissu :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voooi ei :-D No mutta totta, tienaat sitten myöhempää hauskanpitoa varten ;-) Kiitos paljon, toivotaan samaa!

   Poista
 3. Hah asun kittilässä! Ja varmasti vetäsen hännästä jos näkyy ;)

  VastaaPoista
 4. ite olin viime vuonna levin mega vapussa ja vähän harmittaa että en päättäny tänä vuonna lähteä vaikka moni kavereistaki menee :-) ois ollu siistii törmäillä siellä ja pikku promilleissa oisin saattanu uskaltautuu jutteleeki!

  VastaaPoista
 5. Haha itehän asun levillä nii pittääpä kattella jos näkyy! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hoh, saatetaan ulkonäön perusteella sopeutua porukkaan äärimmäisen hyvin mutta kyllä mut (ja etenki noi muut) sieltä tunnistaa kun ettii jotain mahdollisimman epänormaalia :-D

   Poista
 6. Supermega makee toi jellona asu :--D
  Innolla koko poppooo kuvia odotellen, muista ottaa niitä paljon :) !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mustaki! :-D Ja varmasti, saan kaverilta fisun lainaan tota reissua varten niin kuvailen siellä varmaan enemmän kuin mitä oon koko kevään aikana vielä kuvannut ;-)

   Poista
 7. Vappu menee ilosesti töissä ja pääsykokeisiin lukiessa :D Ellei joku saa mua houkuteltua ulos... ei ois vaikeeta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllähän sitä vähän pitää tuulettua ;-) Mullakin kulkee pääsykoekirja mukana sähkösessä muodossa tietokoneen syövereissä, mutta saa nähdä kuinka ahkerasti sen parissa aikaa siellä oikeasti vietän :-D

   Poista


Pidetään meininki asiallisena ja rentona. Eri mieltä saa olla, mutta nokkavaksi ei tarvitse heittäytyä!
Kuviani saat toki käyttää, kunhan pyydät ensin luvan allekirjoittaneelta.

Featured posts

Copyright © And then she grew up
Design by Fearne