BUSY DAY

25. helmikuuta 2013

monday Meikä on tänään juossut ees taas tukkaputkella enkä saa vielä hetkeen minkäänmoista rauhaa, kun kiireisen aamupäivän päätteeks saan kummitädin mussukan perheineen meille kyläilemään. Heräsin tänään kahdeksalta soittamaan arvauskeskukseen, mutta onneks sain pitkän vonkumisen jälkeen delegoitua homman äitille. Olin kuinka 18-vuotias tahansa, inhoan yli kaiken tuntemattomille ihmisille puhelimessa puhumista. Mieluummin hoidan asian kasvotusten. Ja noh, parempi kun en ois hoitanut ollenkaan, turhaks reissukshan se osottautui.
Kävin tänään myös pankissa heittämässä yläfemmaa sen henkilökunnan kanssa. Oli haettava verkkopankkitunnukset ja siinä samalla käytiin läpi se koko systeemi mitä nykyään täysikäistyessä pitää pankissa käydä hoitamassa (vakuutukset, säästötilit jne). Annoin itestäni varmaan hyvin fiksun kuvan, kun olin vielä ihan aamutöhöissä enkä oikein jaksanut kuunnella ja vastaus jokaseen kysymykseen oli lyhyesti ja ytimekkäästi "joo" tai "ei". No mut sainpahan sen hoidettua alta ja OP antoi mulle vielä "synttärilahjaks" leffalipun!
Oon ollu tässä nyt tosi hyvillä fiiliksillä, mun tulevaisuuden suunnitelmat heitti jälleen kerran yhtäkkisesti kuperkeikkaa ja nyt oonkin menossa jonnekin aivan muualle, kuin mitä tossa vielä toissapäivänä suunnittelin. Kiitokset tästä kuuluu isukille, joka on maailman paras, ja enemmän mä kerron aiheesta jos ja kun suunnitelmat pääsee toteuttamisen tasolle!

Mä loikkaan nyt uuden Demin pariin (vaikka pitäisi lukea ylppäreihin, hehe) ja jatkan tosta aurinkoisesta säästä nauttimista. Ihana kun on tommonen nahkatakkikeli ja ikkunasta sisään paistava aurinko valasee jopa ton viereisen huoneen! Mukavaa hiihtoloman alkua kaikille, joilla se nyt alkoi :-)

30 kommenttia

 1. Meidän OP:n ns. synttärilahja oli lyijytäytekynä koteloineen ainaki sinä vuonna, ku ite 18 täytin. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, on nuo ajat muuttunu :-D Tosin mitäpä mä yksin leffalipulla teen, forever alone!

   Poista
  2. Elokuvissa on ihan parasta käydä yksin :))

   Poista
 2. Hyvä kun siellä on kiva keli, täällä harmaata ja loskaa joka puolella :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä se aurinko vielä sinnekin ylettää :-)

   Poista
 3. Ihana kun on tommonen nahkatakkikeli

  ..miks luin et nahkakikkeli

  VastaaPoista
 4. Hääh, ei mun kyllä tarvinnu mennä minneen pankkijuttuja hoiteleen? :o Oisin kyl halunnu, ku sieltähän saa aina jotaki ilmaseks :D Mut johtukohan se siitä, et mulla on ollu verkkopankkitunnukset 15-vuotiaasta asti?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi olla. Mulle ei 15-vuotiaana OP:lla edes tarjottu verkkopankkitunnuksia, kun kävin muuttamassa mun Electronin pelkästä pankkiautomaattikortista maksuvälineeksi. Sen takia sinne kutsutaan erikseen.
   Mä en ite päässyt sinne varsinaiseen tapaamiseen, mihin kutsu tuli, niin varasin ajan myöhemmäksi ja pääsin vasta nyt :-)

   Poista
 5. söpö koira! :) hei oisko sulla tietoa miten tähdistä saa hyviä kuvia? :--)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Rontti on komistus :-) Ja ei siinä muuta auta tehdä kuin kokeilla mikä aukko ja kuinka pitkä valotusaika on hyvä! Nyrkkisääntönä kuitenki että pieni aukko ja pitkä valotusaika, pieni ISO-luku kannattaa myös säätää ettei kuviin tuu kohinaa! Tarkkoja lukuja en kuitenkaan osaa antaa :-)

   Poista
 6. onks tossa demissä jutan haastattelu? se on mun koulussa ja sen haastattelu pitäis olla uudessa demissä tai miss mixissä, en muista kummassa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jaa a kuule, ei tullut ketään Juttaa vastaa :-D Eräs mun tuttu kylläkin!

   Poista
 7. hih mäki hyppelin tänää nahkatakissa ulkona! kevät tuleeeee! :---)

  VastaaPoista
 8. voi vitsi, sul on tosi kiva blogi! :) taidan jäädä seurailemaan :)

  http://j-ennas.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon, toivottavasti tykkäät jatkossakin :-)!

   Poista
 9. Minä sain kaksi Osuuspankin kahvimukia! :D Cool! Tiesin siitä lahjasta, mutta oisin kyllä salaa toivonut jotain leffalippua.
  xoxo Mella

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, kahvimukithan on just jees. Mutta nuo lahjat ilmeisesti vaihtuu joka vuosi! :-D

   Poista
 10. Ihania kuvia! Jotenki vaan tulee tosi hyvä fiilis :) Kyllä välillä saa löysäilläkkin, mutta muistahha myös lukea ;-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :-) Ja niin pitäis muistaa :-D

   Poista
 11. Mieki muistaakseni sain synttärilahjaks sillon leffalipun ja jonkun kälysen kahvikupin! :D Ens viikolla pitää mennä pankkiin ihan muissa asioissa, nimittäin asuntolaina juttuja ideoimaan ;> hei miulla on blogissa menossa muuten sellainen hemmottelupaketti-arvonta niin käy vilkaisemassa jos kiinnostaa :)) Kivaa talven jatkoa!<3

  VastaaPoista
 12. ihuna koira♥ voiku tuollaiset puoli lurppakorvat on niin sulosia !

  siitsi.blogspot.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jeps, Rontti on tommonen Dumbo noiden korviensa kanssa ♥

   Poista
 13. Yritin etsiä sun vanhasta blogista postauksen höpinää ulkonäöstä joka oli mielestäni parhaita postauksia mutta se vaan vei bloggeriin ,ookko nyt poistanu sen vanhan blogisi? :[

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En oo poistanut, se on piilossa :-) Voin harkita ko. postauksen siirtämistä tän blogin puolelle! Siinä oli ihan asiaa, vaikka itse sanonkin, ja olis kiva että sen postauksen sanoma välittyis uusillekin lukijoille.

   Poista
 14. Miks arvauskeskukseen?? :(

  VastaaPoista
 15. Kiva blogi, jäin seurailemaan! (:

  // http://loveandotherddrugs.blogspot.fi/

  VastaaPoista


Pidetään meininki asiallisena ja rentona. Eri mieltä saa olla, mutta nokkavaksi ei tarvitse heittäytyä!
Kuviani saat toki käyttää, kunhan pyydät ensin luvan allekirjoittaneelta.

Featured posts

Copyright © And then she grew up
Design by Fearne