SE ON SIINÄ

11. tammikuuta 2013

IMG_5752 IMG_5765
..nimittäin ajolupa!! Hikeä, verta ja bensaa sen eteen tulikin väännettyä ja kulutettua. Ei nimittäin meinannut aamulla enää usko inssin läpäsyyn pitää, kun huomattiin että autosta on startti sökönä. Toisin sanoen, käyntiin sitä ei saa kuin fyysisellä voimalla peräpäästä pukkaamalla :-) Tuli parit itkutkin sen takia päivän aikana tirautettua, koska sammutin pökötin muunmuassa bensa-aseman tankkauspisteelle kun oltiin matkalla konttorille. Onneksi maailmassa on vielä hyviä ihmisiä ja mukava vanhempi herra luultavasti poikansa kanssa tarjosivat mulle ja äitille työntöjeesiä!

Liikkeelle konttorin pihasta lähettiin hissunkissun, äiti ja iskä toisella autolla perässä turvaamassa selustaa. Vaan kerran oli pahin painajainen, auton sammuminen keskelle risteystä, lähellä mutta mä seivasin sen kiitettävästi.
Nyt on ihan voittajaolo, koska niinku äiti sano, kun oon oppinut ajamaan pösöllä (maailman uhmakkaimmalla ja kiukkusimmalla kaaralla) niin mä osaan ajaa millä vaan :-D Ja ei kyllä oo mun huulilta tän leveempää hymyä löytynyt vähään aikaan. Paitsi ehkä äskön kauppareissulla kun sain hypätä meijän perheen automaattivaihteisen auton puikkoihin. Se jos joku oli jotain mistä autokoulussa ei osaa ees unelmoida!

25 kommenttia

 1. Paljon onnea!!! itsellä autokoulu vasta puolessa välissä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä se kortti sieltä vielä tulee ;-)

   Poista
 2. hihi onnea ajoluvan saamisesta :)!

  VastaaPoista
 3. Onnea!! Mun pitää jaksaa vielä kuukausi odottaa :D

  VastaaPoista
 4. Hih, paljon onnea ja turvallista kilometrien keräämistä ;)

  VastaaPoista
 5. onnea! miten sait ton weheartit "linkin" tonne sivuun? >

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan vaan kuva-gadgetilla et tein ton tekstin ite gimpillä ja liitin sen sit gadgetina tonne sivuun ja laitoin linkiks mun weheartit-profiilin :-)

   Poista
 6. Hurjasti onneaaa! Millonkohan mä saan kortin hankittua hahaha :D

  VastaaPoista
 7. Paljon onnea ajoluvan saamisen johdosta! :) Muistan itekin ton fiiliksen vielä niin elävästi, koska ite sain B-kortin marraskuun alussa. Nyt on vielä C-kortin suorittaminen kesken, ehkä sekin joskus tulee vielä, samoin kuin CE-kortti. :-D Tää on yks mun lemppariblogeista, oot mahtava!! ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos hirmusesti :-) ♥ Toi fiilis tosiaan on ihan mahtava, onnea sulle C-kortin kanssa ;-)

   Poista
 8. se tuntuu tosi hassulta kun ekaa kertaa ajelee yksinään pitkin katuja! mun oli pakko vääntää radio täysille ja fiilistellä oikein kunnolla :-D onnea!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sama :-D Hullua miten se yksinään ajaminen, ilman että yhtään kukaan on vieressä neuvomassa, voikin tuntuu niin mahtavalta! :-D

   Poista
 9. hyväää! paljon onnee tuoreelle kuskille :--)

  VastaaPoista
 10. Vastaukset
  1. Kiitos tosi paljon teille jokaiselle! ♥

   Poista
 11. onnea! :-)
  hei jos suorittaa autokoulun tolleen et jompikumpi vanhemmist on opettajina, niin onks toi viiminen "koe" sit kuitenkin jonkun autokoulun tyypin kanssa? :"D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :-)

   Ja juu, kyllä siin inssissä on ihan tappiin asti koulutettu kivenkova katsastuskonttorin mies vieressä! :-D

   Poista


Pidetään meininki asiallisena ja rentona. Eri mieltä saa olla, mutta nokkavaksi ei tarvitse heittäytyä!
Kuviani saat toki käyttää, kunhan pyydät ensin luvan allekirjoittaneelta.

Featured posts

Copyright © And then she grew up
Design by Fearne