I'M JUST GONNA TAKE A MINUTE

12. tammikuuta 2013


IMG_5774 IMG_5791 IMG_5811 IMG_5820 IMG_5887 IMG_5877
Nää laiskanpulskeet ja löysät lauantaiaamut on ollu vähän kortilla viime viikkoina, mutta tänään sain taas kokea moisen pienen elämän ilon. Toki herätys oli vähän märkä ja koiran hengityksen hajunen, Manu kun hyökkäs mun sänkyyn lipsuttelemaan mun nenää, muttei se mitään meinannut hyvinnukuttujen 12 tuntisten yöunien jälkeen!
Manu sit lähti lipettiin hyvin haipakkaan kun kuuli keittiössä jääkaapin oven avautuvan, mutta Rontti, uskollisena niinku aina, olla röhnötti mun jalkopäädyssä leveesti ja korisi kuin pokasaha. Annoin vanhuksen levätä ja lukasin taas yhden kappaleen pokkarista, jonka löysin äitin kätköistä kun siivosin niiden vanhan huoneen kaappeja. Suosittelen tota lämpimästi, ellei sitten oikeesti oo todella herkkä ihminen.

Lopulta aamu lähti käyntiin makosan appelsiinin ja jääkylmän suihkun saattelemana; Meillä on kotona ollut aika vilposet tunnelmat, kun iskällä on ollut pieni työputki päällä. Vanha talo kun on ja lämmitys toimii ihan manuaalisesti puita takkaan lisäämällä. Mut kyllä se on ihan mukavaakin, kun on viilee ja saa kääriytyä paksu pyjama päällä untuvapeittoon ja lämpötila on just sopiva!
Illalla käyn hakemassa Jamin tänne lämmittelemään mun kanssa, hah. saa nähä kuinka me pitkästä aikaa mahutaan tohon mun hetekkaan nukkumaan. Ollaan nimittäin molemmat vähän isokokosempia mitä 2 vuotta sitten, ihan jos vaikka mietitään sitä kuinka Jami on kasvanu teinipojasta mieheks. Mukaan kun lasketaan vielä noi meijän karvakorvat, joista Rontti on tosiaan vallannut ton mun sängyn jalkopäädyn omakseen jo monta vuotta sitten, niin voin arvata ettei huomisaamu oo läheskään yhtä ihana :-D

..ainiin, eilen tuli ajettua hyvin monta kilometriä ja lähimmälle bensa-asemallekin oli pakko kurvata 3km lenkin sijasta pitempi lähes 10km matka ihan vaan ajamisen iloks! Niinkuin joku sanokin, on ihaninta ajella yksinään, kuunnella lempimusiikkia volat kaakossa ja ajatella/olla ajattelematta arkea ja kiireitä. Ah, mikä fiilis oikeesti!

6 kommenttia

 1. tää blogi on ihan huikee ! :-) ja muuten ootko jo lukenu ton kirjan? jos oot niin oliks se hyvä ja voisitko suositella sitä ? :-D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :-)

   En oo vielä, mut voin suositella! Puolet kirjasta viel jäljellä, mut on se ensimmäinen puolisko ollutkin ihan suosittelun arvonen :-) En usko että toi tosta voi enää ainakaan kovin pahasti huonontua!

   Poista
 2. mä tiedän että tää sun blogi ei ole synonyymi googlelle, mutta koko illan googleteltuani on vaan ihan pakko kysyä että mistä sivustolta se sun entinen bannerin lintukuva oli? :-D nimimerkki käynyt kaikki koneen sivuhistoriat ja sun aikaisemmista kommenttibokseista löytyneet vinkit brasilialaisesta tumblraajasta läpi mutta ei vaan löydy!! nyt oot mun viimeinen oljenkorsi:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tiäkkö ku mäkää en muista sitä sivua :-D Se itse lintu löyty weheartitistä jollain hakusanoilla tyyliin "colibri" tai jotain "drawn bird" tms ja sieltä mä seikkailin itteni sinne alkuperäselle sivustolle.

   Oon kuitenki hukannu sen sivuston url-osotteen jo :c

   Poista
 3. Vau mulle tuli joku deja vu tunteen tapanen, nimittäin alotin lukemaan tota kirjaa kaksvuotta takaperin Thaimaan lomamatkalla kun sielä oli pieni kirjassto hotellilla. otin sillon nimen ylös, mutta kadotin sen lapun alta aika yksikön. oon tässä päälle 2 vuotta nyt yrittänyt ettiä tota kirjaa, josta muistin vaan kannen ja että se kerto sen tyttären kuolemasta, joten kiitos :-D! Enää ei tarvitse etsiä ja voin vaan mennä hakemaan ton jos se täältä kirjastoista löytyis haha :-D Hyvä postaus!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mahtava juttu että kävi näin :-) Nyt pääset lukemaan tota, heh :-D

   Poista


Pidetään meininki asiallisena ja rentona. Eri mieltä saa olla, mutta nokkavaksi ei tarvitse heittäytyä!
Kuviani saat toki käyttää, kunhan pyydät ensin luvan allekirjoittaneelta.

Featured posts

Copyright © And then she grew up
Design by Fearne